Facebook

Étlap Nyomtatás

Előételek

Hideg kacsamáj lilahagyma lekvárral
1750,-
Grill camambert dióval, málna vinaigrette, friss saláta
1500,-
Tatár beefsteak, kaviár, kapri
2750,-

Levesek

Bécsi tányérhúsleves
1400,-
Vargányakrémleves
900,-
Gulyásleves
1500,-

HALAK-RÁKOK

Házi morzsában sült fogas filé, rukkolás burgonyapürével 2900,-
Bőrén sült lazacfilé, görög salátával 3700,-

Bárány

Tejes bárány steak
3900,-
Olívaolajos törtburgonyával, aszaltparadicsommal, és rozmaringgal.

Szárnyas ételek

Rosé kacsamell sütőtökpürével és narancsmártással
2700,-
Csirkemellcsíkok pármaisonka-köpenyben
2800,-
A csirkemellből vágott csíkokat vékonyra szelt, pármai sonka szeletekbe tekerjük, majd roston megsütjük. Hasábburgonyával tálaljuk.
Parmezános csirkefalatok milánói rizottóval 2600,-
Töltött csirkemell filé rántva
2800,-
Vékonyra kiklopfolt csirkemell szeletekbe gépsonkás, füstölt húsos, vegyes sajtos keveréket töltünk, panírozzuk, átsütjük, hasábburgonyával szervírozzuk.
Rántott libamáj 3950,-
szarvasgombás burgonyapüré, céklasaláta
Tépett libacomb zsömlében 2200,-
steak burgonya, majonézes káposztasaláta

Borjúételek

Szarvasgomba olajban pácolt borjú szűzpecsenye 3750,-
Édesburgonya pürével tálaljuk.

Sertésételek

Bécsi sertésborda burgonya salátával
2700,-
Nyárson sült szűzrolád
2950,-
Kétféle roládot készítünk, egyet mustáros borskeverékkel és egyet baconos töltelékkel. A húsokat felkarikázzuk, váltakozva nyársra húzzuk, majd pácoljuk. Grillen pirosra sütjük. Hagymás törtburgonyával tálaljuk.
Sült első csülök egészben 2500,-
Berével és sörmártással tálaljuk

Marhahús ételek

Hagymás marhasteak 4500,-
Vastag szelet érett hátszínt grill lapon megsütünk, majd ropogósra sült hagymakarikákkal befedjük, sültburgonyával tálaljuk.
Marhasteak hízott kacsamájjal 4900,-
Sűrű, konyakos mártással készítjük. Burgonyapürét adunk hozzá.
Argentin marhasteak 5900,-
Argentin Black Angus hátszínből, grillezett zöldségekkel készítjük.
Whiskey pepper steak, sültburgonyával 4500,-
Gorombára tört borskeverékkel, kevés fokhagymával, és whiskyvel készült öntettel tálaljuk.
Bélszínsteak rókagomba mártással, szalvétagombóc 4900,-

Vadételek

Szarvaspörkölt sztrapacskával 2750,-
Szarvasbélszín áfonyával, burgonyakrokett 3900,-

Saláták, savanyúságok

Ecetes almapaprika 450,-
Csemegeuborka 450,-
Káposztasaláta 450,-
Paradicsomsaláta 450,-
Uborkasaláta 450,-
Kérésre tejföllel

Édességek

Somlói galuska rumos meggyel 900,-
Túrós rétes 1000,-
Gesztenyepüré 700,-

Meleg italok

Eszpresszó PIAZZA D’Oro 400,-
Koffeinmentes eszpresszó 400,-
Cappuccino PIAZZA D’Oro 500,-
Választék filteres teákból 500,-

Üzletvezető: Abai Róbert

A konyhát vezeti: Sári Ákos

A konyhafőnök helyettese: Burányi Bertold

 
valid xhtml valid css