Facebook

Étlap Nyomtatás E-mail

Előételek

Libamájkrém pohárban almával és tokaji borzselével 1900,-
Csicseriborsó saláta fetával, bagett 1500,-
Tatár beefsteak, kaviár, kapri 2750,-

Levesek

Ököruszály leves
1250,-
Meggykrémleves 900,-
Gulyásleves 1500,-

HALAK-RÁKOK

Spagetti tigrisrákkal, sült paradicsom mártás 2700,-
Házi morzsában sült fogas filé, rukkolás burgonyapürével 2900,-
Szójamázas marinált lazacfilé olivás salátával 3700,-

Bárány

Tejes bárány steak
3900,-
Olívaolajos törtburgonyával, aszaltparadicsommal, és rozmaringgal.

Szárnyas ételek

Ropogós kacsacomb 2500,-
Köményes burgonya, spitzkáposzta
Csirkemellcsíkok pármaisonka-köpenyben
2800,-
A csirkemellből vágott csíkokat vékonyra szelt, pármai sonka szeletekbe tekerjük, majd roston megsütjük. Hasábburgonyával tálaljuk.
Parmezános csirkefalatok milánói rizottóval 2600,-
Töltött csirkemell filé rántva
2800,-
Vékonyra kiklopfolt csirkemell szeletekbe gépsonkás, füstölt húsos, vegyes sajtos keveréket töltünk, panírozzuk, átsütjük, hasábburgonyával szervírozzuk.
Libamájjal töltött csirkemell rolád 2650,-
Beré, friss saláta.

Borjúételek

Szarvasgomba olajban pácolt borjú szűzpecsenye 3750,-
Édesburgonya pürével tálaljuk.
Borjú rizses hús erdei gombával és zöldbabbal 2500,-

Sertésételek

Bécsi sertésborda burgonya salátával
2700,-
Nyárson sült szűzrolád
2950,-
Kétféle roládot készítünk, egyet mustáros borskeverékkel és egyet baconos töltelékkel. A húsokat felkarikázzuk, váltakozva nyársra húzzuk, majd pácoljuk. Grillen pirosra sütjük. Hagymás törtburgonyával tálaljuk.
Töltött dagadó hidegen, paprika saláta, bagett 2200,-

Marhahús ételek

Hagymás marhasteak 4500,-
Vastag szelet érett hátszínt grill lapon megsütünk, majd ropogósra sült hagymakarikákkal befedjük, sültburgonyával tálaljuk.
Marhasteak hízott kacsamájjal 5500,-
Sűrű, konyakos mártással készítjük. Burgonyapürét adunk hozzá.
Argentin marhasteak 5900,-
Argentin Black Angus hátszínből, grillezett zöldségekkel készítjük.
Whiskey pepper steak, sültburgonyával 4500,-
Gorombára tört borskeverékkel, kevés fokhagymával, és whiskyvel készült öntettel tálaljuk.
Bélszínsteak rókagomba mártással, szalvétagombóc 5700,-
Hamburger cheddar sajttal, steak burgonya, paradicsom csatni 2200,-

Vadételek

Szarvaspörkölt sztrapacskával 2750,-

Saláták, savanyúságok

Ecetes almapaprika 450,-
Csemegeuborka 450,-
Káposztasaláta 450,-
Paradicsomsaláta 450,-
Uborkasaláta 450,-
Kérésre tejföllel
Paprikasaláta 450,-

Édességek

Somlói galuska rumos meggyel 1000,-
Hideg gyümölcsrizs epervelővel 1000,-
Kapros-túrós lepény 800,-

Meleg italok

Eszpresszó PIAZZA D’Oro 400,-
Koffeinmentes eszpresszó 400,-
Cappuccino PIAZZA D’Oro 500,-
Választék filteres teákból 500,-

Üzletvezető: Abai Róbert

A konyhát vezeti: Sári Ákos

A konyhafőnök helyettese: Burányi Bertold

 
valid xhtml valid css