Étlap Nyomtatás E-mail

Előételek

Grillezett camembert, mustmézes salátával 1450,-
Sült-marinált kacsamáj birsalmapürével, mézeskalács 2500,-
Karottasaláta szarvassonkával, baguette 1750,-
Tatár beefsteak, kaviár, kapri 2450,-

Levesek

Ököruszály leves
1150,-
Forró almaleves szegfűszeges morzsával 800,-
Szarvas raguleves, csicsóka burgonyával 1400,-

Halételek

Pisztráng filé sáfrány szósszal, sült házi gnocchi 2650,-
Házi morzsában sült fogas filé, rukkolás burgonyapürével 2900,-
Bőrén sült lazac, avokádós zöldsalátával 3500,-

Bárány

Tejes bárány steak
3900,-
Olívaolajos törtburgonyával, aszaltparadicsommal, és rozmaringgal.

Szárnyas ételek

Rozéra sült kacsamell filé 3400,-
Köményes burgonya, kelkáposzta
Csirkemellcsíkok pármaisonka-köpenyben
2700,-
A csirkemellből vágott csíkokat vékonyra szelt, pármai sonka szeletekbe tekerjük, majd roston megsütjük. Hasábburgonyával tálaljuk.
Parmezános csirkefalatok milánói rizottóval 2500,-
Töltött csirkemell filé rántva
2700,-
Vékonyra kiklopfolt csirkemell szeletekbe gépsonkás, füstölt húsos, vegyes sajtos keveréket töltünk, panírozzuk, átsütjük, hasábburgonyával szervírozzuk.
Zöldfűszeres csirkemell rolád, paprikás vargányával, szélesmetélt 2700,-

Borjúételek

Szarvasgomba olajban pácolt borjú szűzpecsenye 3750,-
Édesburgonya pürével tálaljuk.

Sertésételek

Bécsi sertésborda burgonya salátával
2700,-
Nyárson sült szűzrolád
2950,-
Kétféle roládot készítünk, egyet mustáros borskeverékkel és egyet baconos töltelékkel. A húsokat felkarikázzuk, váltakozva nyársra húzzuk, majd pácoljuk. Grillen pirosra sütjük. Hagymás törtburgonyával tálaljuk.
Savanyú sertésnyelv, pirított gnocchi 1950,-

Marhahús ételek

Hagymás marhasteak 4200,-
Vastag szelet érett hátszínt grill lapon megsütünk, majd ropogósra sült hagymakarikákkal befedjük, sültburgonyával tálaljuk.
Marhasteak hízott kacsamájjal 5500,-
Sűrű, konyakos mártással készítjük. Burgonyapürét adunk hozzá.
Argentin marhasteak 5900,-
Argentin Black Angus hátszínből, grillezett zöldségekkel készítjük.
Whiskey pepper steak, sültburgonyával 4200,-
Gorombára tört borskeverékkel, kevés fokhagymával, és whiskyvel készült öntettel tálaljuk.
Vadas marhapofa vargányás zsemlegombóccal 2950,-

Vadételek

Szarvaspörkölt sztrapacskával 2750,-
Szarvasbélszín áfonyával, házi burgonyakrokett 4950,-

Saláták, savanyúságok

Ecetes almapaprika 450,-
Csemegeuborka 450,-
Káposztasaláta 450,-
Paradicsomsaláta 450,-
Uborkasaláta 450,-
Kérésre tejföllel

Édességek

Somlói galuska rumos meggyel 800,-
Mézes krémes, narancsszósz 700,-
Gesztenyepüré 700,-

Meleg italok

Eszpresszó PIAZZA D’Oro 350,-
Koffeinmentes eszpresszó 350,-
Cappuccino PIAZZA D’Oro 450,-
Választék filteres teákból 450,-

Üzletvezető: Abai Róbert

A konyhát vezeti: Sári Ákos

A konyhafőnök helyettese: Burányi Bertold

 
valid xhtml valid css