Étlap Nyomtatás E-mail

Előételek

Friss saláta kapros kecskesajttal 1470,-
A kapros kecskesajt-kockákat mustmézes salátán tálaljuk.
Frissen sült libamáj almával 2500,-
Rozéra sült marhahús csíkok salátaágyon 1650,-
Tatár beefsteak, kaviár, borscs 2250,-

Levesek

Ököruszály leves
950,-
Zöldborsó krémleves, grillezett garnélával, csészében 800,-
Hideg almaleves édesköménnyel, mentahabbal, csészében 700,-

Halételek

Pisztráng filé sáfrány szósszal, sült házi nudli 2650,-
Házi morzsában sült fogas filé, rukkolás burgonyapürével 2900,-
Bőrén sült lazac gránátalmás zöldsalátával 3500,-

Bárány

Tejes bárány steak
3550,-
Olívaolajos törtburgonyával, sültparadicsommal, és rozmaringgal.

Szárnyas ételek

Rozéra sült kacsamell filé 2850,-
Árpagyönggyel, és káposztás rétessel.
Zöldfűszeres csirkemellrolád, tejszínes vargányával, szélesmetélttel 2300,-
Csirkemellcsíkok pármaisonka-köpenyben
2350,-
A csirkemellből vágott csíkokat vékonyra szelt, pármai sonka szeletekbe tekerjük, majd roston megsütjük. Hasábburgonyával tálaljuk.
Parmezános csirkefalatok milánói rizottóval 2270,-
Töltött pulykamell filé rántva
2450,-
Vékonyra kiklopfolt csirkemell szeletekbe gépsonkás, füstölt húsos, vegyes sajtos keveréket töltünk, panírozzuk, átsütjük, hasábburgonyával szervírozzuk.

Borjúételek

Szarvasgomba olajban pácolt borjústeak 3500,-
Édesburgonya pürével tálaljuk.
Borjústeak kéksajtos parajjal, nudlival 3350,-
Borjúpaprikás tojásos galuskával 2550,-

Sertésételek

Bécsi sertésborda burgonya salátával
2250,-
Nyárson sült szűzrolád
2750,-
Kétféle roládot készítünk, egyet mustáros borskeverékkel és egyet baconos töltelékkel. A húsokat felkarikázzuk, váltakozva nyársra húzzuk, majd pácoljuk. Grillen pirosra sütjük. Hagymás törtburgonyával tálaljuk.
Pácolt oldalas langalóval 2450,-

Marhahús ételek

Hagymás marhasteak 3900,-
Vastag szelet érett hátszínt grill lapon megsütünk, majd ropogósra sült hagymakarikákkal befedjük, sültburgonyával tálaljuk.
Marhasteak hízott libamájjal 4850,-
Sűrű, konyakos mártással készítjük. Burgonyapürét adunk hozzá.
Argentin marhasteak 5900,-
Argentin Black Angus hátszínből, grillezett zöldségekkel készítjük.
Whiskey pepper steak, sültburgonyával 3900,-
Gorombára tört borskeverékkel, kevés fokhagymával, és whiskyvel készült öntettel tálaljuk.
Marhasteak, aszalt meggyszósszal 3900,-
Házi burgonyakrokettel tálaljuk.
Marhasteak, chilis vajjal, zöldborsó krémmel 3900,-

Saláták, savanyúságok

Ecetes almapaprika 450,-
Csemegeuborka 450,-
Káposztasaláta 450,-
Kovászos uborka 450,-
Paradicsomsaláta 450,-
Uborkasaláta 450,-
Kérésre tejföllel

Édességek, sajtok

Somlói galuska rumos meggyel 800,-
Tápiókapuding 700,-
Túrótorta, eper sorbet 750,-
Sajtválaszték 1900,-

Meleg italok

Eszpresszó PIAZZA D’Oro 300,-
Koffeinmentes eszpresszó 300,-
Cappuccino PIAZZA D’Oro 400,-
Választék filteres teákból 450,-

Üzletvezető: Abai Róbert

A konyhát vezeti: Sári Ákos

A konyhafőnök helyettese: Burányi Bertold

 
valid xhtml valid css